Voltaren K

 

Koop hier!

 

 

Voltaren K 12,5 mg tabletten zijn vrij verkrijgbaar in de drogisterij. Voltaren K 25 mg tabletten zijn alleen verkrijgbaar bij de apotheek.

Het Voltaren K assortiment omvat Voltaren K 12,5 mg tabletten en 25 mg tabletten, die werkzaam zijn tegen diverse pijnlijke aandoeningen: reumatische pijn, spierpijn, hoofdpijn, tand- en kiespijn, menstruatiepijn, acute lage rugpijn, pijn en koorts bij griep, keelontsteking en verkoudheid. Dit geneesmiddel werkt snel. Het werkzame bestanddeel, diclofenac, gaat rechtstreeks naar de pijnlijke plek – voor een snel effect.

Hoe &

Wanneer

Door op de onderstaande link (s) te klikken, wordt u naar een externe website geleid die onafhankelijk, en niet door Haleon, wordt beheerd. Haleon aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud op de website. Als u deze website niet wilt verlaten, klik dan niet op de onderstaande links.

Meer informatie

Informatie over rugpijn

Rugpijn, en dan met name lage rugpijn, is een van de meest voorkomende soorten pijn. Hier vindt u informatie over symptomen en oorzaken en hoe rugpijn kan worden verlicht.

Lees meer

Verschillende soorten pijn verklaard

Leer meer over de verschillende soorten pijn die u kunt ervaren en wat de oorzaken kunnen zijn.

Lees meer

Wat is pijn?

Leer beter begrijpen waarom het lichaam pijn ervaart en wat de vele oorzaken van lichaamspijn kunnen zijn.

Lees meer
95% van de mensen wereldwijd ervaart lichaamspijn * 95% van de mensen wereldwijd ervaart lichaamspijn *